7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

İlköğretim öğrencisinden şiir kitabı

İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİSİNİN ŞİİR KİTABI ÇIKTI

Adıyaman İMKB İlköğretim öğrencisi Ayfer Rahimenur Ersoy'un ilk şiir kitabı 'Deniz Çok Uzak Bana' adlı şiir kitabı İz Ajans Yayıncılık tarafından piyasaya sürüldü.

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı Ragıp Ersoy'un kızı olan Ayfer Rahimenur Ersoy, iki yıllık çalışmasını şiir kitabında topladı. 104 sayfadan oluşan şiir kitabında 97 adet şiir bulunuyor. 14 yaşında olan ilköğretim öğrencisi Ayfer Rahimenur Ersoy'un küçük yaşta şiir kitabı çıkarması, baba Ragıp Ersoy'u duygulandırdı.

Şiir kitabına önsöz yazan minik şairin Babası Ragıp Ersoy, "Elbette bir baba için kızının kitabına önsöz yazması tarifi mümkün olmayan güzel bir duygu. Ama bu kitabın nasıl hazırlandığını biliyorsanız, hangi hasretlikler sonucu yürekten taşanların kağıda döküldüğünün de farkındaysanız ve hemen yanı başınızda bulunan, sarıp sarmaladığınız yavrunuzun neredeyse tüm kelimelerinin sizle ilgili, aileyle ilgili, memleketle ilgili, dostlukla, sevgiyle, kardeşlikle ilgili olduğunu da biliyorsanız sevinmemeniz mümkün mü? Birkaç yıldır, günler geceler boyunca kaleme alınan şiirlerin mütevazı bir çalışmayla kitaba dönüşmesine çok mutlu oldum. İnanıyorum ki, bu çalışma, kızımın gelecek çalışmalarına kapı aralayacak ufak bir girişimden öte bir şey değildir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 13:36:01
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 14:26:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?