6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

İMKB İlköğretim Okulu finale kaldı

ADIYAMAN İMKB 'YILIN KALİTELİ OKUL KURUM' KATEGORİSİNDE FİNALE KALDI

Milli Eğitim Bakanlığının Toplam Kalite Yönetimi (TKY) uygulamaları kapsamında düzenlenen yarışmalarda 'Yılın Kaliteli Okul/Kurumu' kategorisinde Adıyaman İMKB Okulu finale kaldı.

TKY Uygulamaları Ödül Yönergesi çerçevesinde 'Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu' ve 'Yılın Kaliteli Ekibi' olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmalara Adıyaman'dan 25 okul ekip kategorisinde, 7 okul ise okul/kurum kategorisinde ödüle başvurdu. Yapılan değerlendirme sonucunda İMKB İlköğretim Okulu il birincisi olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bildirilmiştir.

Bakanlık eğitimde kalite hareketi yürütme kurulu üyeleri arasından oluşturulan ekiplerce 63 aday üzerinde yapılan değerlendirme sonucunda Adıyaman İMKB İlköğretim Okulu finale kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı uzmanları önümüzdeki günlerde okulu ziyaret edecek ve çalışmalarını yerinde görecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse ile Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve TKY İl Formatörü Mehmet Öztuncer okulu ziyaret ederek, Okul Müdürü Nevzat Yetkin ve tüm personeli tebrik etti.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Adıyaman'ın geçen yıl ekip kategorisinde Türkiye 1. si olduğunu, bu yıl da okul/kurum kategorisinde çok büyük bir başarı göstererek finale kalmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 18:01:04
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 22:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?