6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

İntikam kamerada!

HIRSIZIN İNTİKAM DÜŞÜNCESİ HÜSRANLA SONUÇLANDI

Hırsızlık yaptığı işyeri sahibinin şikayeti üzerine cezaevinde yatan hırsızlık şüphelisi yine aynı şahsın işyerinde ikinci hırsızlığını yapınca, ikinci kez yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Eskisaray Mahallesi Gölbaşı Caddesi üzerindeki cep telefonu satıcısında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık şüphelisi H.K isimli şahıs beş yıl önce gerçekleştirdiği hırsızlık sonrası yakalanınca, bir yıl cezaevinde yattı. İşyeri sahibi Mahmut Göksu'nun şikayetçi olması üzerine cezaevinde yatan hırsızlık şüphelisi, intikam almak istercesine yine aynı şahsın işyerine girerek, yine cep telefonu çaldı.

Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen hırsızlık olayında işyeri sahibi Mahmut Göksu'yu H.A isimli şahıs oyalarken, H.K isimli şahıs vitrinde bulunan cep telefonunu alarak kayıplara karışıyor. Daha sonra vitrinde eksik telefon olduğunu gören işyeri sahibi güvenlik kamerası görüntülerini izledikten sonra polise haber verdi.

Polis ekipleri hırsızlık olayının gerçekleşmesinin hemen ardından yaptığı çalışma sonrasında iki şüpheliyi kısa sürede yakaladı. İntikam almak isteyen şahsın bu düşüncesi polisin yakalaması nedeniyle hüsranla sonuçlandı.

İşyeri sahibi görüntüleri daha sonra tekrar izlediğinde hırsızlık yapan şüpheliyi tanıdı. Beş yıl önce kendisinin 7 bin TL değerindeki telefonunu çalan şahısla, bu kişinin aynı kişi olduğunun farkına vardı.

İşyeri sahibi Mahmut Göksu, kendisini bir şahsın oyaladığını, diğer şahsı kendisinin hiç görmediğini belirterek, bir anlık dalgınlığından faydalanarak hırsızlığın gerçekleştiğini dile getirdi.

Göksu, "Hırsızlık yapan şahıs 2004 yılında 7 bin TL değerindeki cep telefonumu çalmış ve yakalanmıştı. Mahkemede şikayetçi olduk ve 12 ay cezaevinde yattı. O bizi unutmamış, bizde onu unutmadık" dedi.

Yakalanan hırsızlık şüphelileri savcılık tarafından serbest bırakılırken, cep telefonu işyeri sahibine verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HIRSIZIN İNTİKAM DÜŞÜNCESİ HÜSRANLA SONUÇLANDI
HIRSIZIN İNTİKAM DÜŞÜNCESİ HÜSRANLA SONUÇLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 15:01:05
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 17:39:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?