1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

İş kazası: 1 ölü

Adıyaman'da Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasında çalışan pres ustası, pres makinesinin içine düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, OSB'de bulunan bir iplik fabrikasında çalışan pres ustası Mustafa Boyraz (33), sabaha karşı pamuk balyalarının preslendiği makinenin içerisine düştü. 150 tonluk pres makinesin içine düşen Mustafa Boyraz hayatını kaybetti. Mesai arkadaşları tarafından belirli bir süre sonra bulunan Mustafa Boyraz'ın cesedi, yapılan inceleme sonrasında Adıyaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı duyan Boyraz'ın mesai arkadaşları ve yakınları hastane morgu önüne akın etti. Fabrika Müdürü Ali Hikmet Soyekici, hastaneye gelerek mesai arkadaşlarına ve yakınlarına başsağlığı diledi. Hastane önünde Poyraz'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Boyraz'ın cenazesi Çelikhan ilçesine bağlı Recep köyüne götürüldü.

Fabrikada 5 yıldır pres ustası olarak çalıştığı öğrenilen Boyraz'ın evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 15:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?