6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Işıldak aday olmayacak

KENT KONSEYİ BAŞKANI IŞILDAK, ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Mustafa Işıldak, Mayıs ayı sonunda yapılacak olan genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

Kent konseyi yürütme kurulu tarafından 29 Mayıs tarihinde genel kurul yapılması kararının alınmasının ardından, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Işıldak, aday olmayacağını açıkladı. Yapılacak olan genel kurula ilgi olması için çağrıda bulunan Mustafa Işıldak, genel kurulun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirileceğini ifade etti.

Işıldak, "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın, felsefesiyle ülkede yurttaşlık bilincinin yükseltilip sivil toplumun güçlendirilmesi yolundaki gönüllü çalışmalarım önceden olduğu gibi yine gazetecilik dahil muhtelif platformlar altında naçizane devam edecektir. Lakin ülkede kent konseylerinin içerisinde bulunduğu bu hukuki ve fiili koşullar altında Adıyaman Kent Konseyi Başkanı olarak, misyonumu şimdilik tamamladığım kanısındayım. Batı demokrasileri gibi ülkemizde de sivil topluma ilginin artmasına ve yeni

değerlerin daha rahat ortaya çıkmasına katkı vermek adına yeniden başkan adayı olmayacağımın şimdiden bilinmesinde yarar görmekteyim. Kentimizin daha iyiye ve güzele ulaşması için maddi beklentisi olmaksızın yalnızca Allah ve kul rızası uğruna tamamen gönüllülük esasıyla zaman, emek ve diğer katkılarını esirgemeyen Kent Konseyi meclisleri, komisyonları ve yürütme kurulumuzun özerklik ve bağımsızlığını koruyan üyeleri dahil geçmişte ve şimdi emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 13:37:04
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 14:23:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?