7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

İşte yılın başhekimleri

YILIN BAŞHEKİMLERİ BELLİ OLDU

Adana Çukurova Sağlık Gazetesi tarafından yapılan 'Yılın başhekimi' anketinin sonuçlarına göre seçilen başhekimlere plaketleri takdim edildi.

Hisar Salon'da yapılan ödül takdim programı kapsamında Adıyaman Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet İnan, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Cahit Gökalp, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Yard. Burhan Kömüroğlu ve Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi İlyas Öner'e plaketleri verildi. Ödül takdim gecesine CHP Adıyaman Milletvekili Şevket Köse, Sağlık İl Müdürü Mehmet Emin Taş, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, başhekimler ve sağlık çalışanları katıldı.

Sağlığa yapılan hizmetlerde sınırın olmadığını söyleyen CHP Milletvekili Şevket Köse, "Hekim olmak zordur hele başhekim olmak daha da zordur. Hepimiz evimizde rahat uyurken yatarken başhekimimiz gözü kulağı sürekli personeldedir, hastanededir" dedi.

Sağlık alanında gelinen noktayı yüz güldürücü olarak bulan Sağlık İl Müdürü Mehmet Emin Taş ise, "Bütün hastanelerimizde yönetim olarak bir araya gelerek hasta ve hasta yakınlarına daha iyi bir hizmet verebiliriz diye bir araya geldik. Bunun sonucunda iyi bir netice aldık ama Adıyaman Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet İnan ve personellerinin bu neticede önemli katkıları var. Birçok aktivitenin yer aldığı hastane işletmesi gerçekten sevk ve işlemlerinin zor olduğu bir işletmedir. Başhekimlerimiz sadece tıbbi hizmetleri yerine getirmiyor. Yeri geliyor mühendis, muhasebeci ve birçok aktivitenin içinde yer aldığı bir işletmenin ahenk içerisinde hizmet etmesine ön ayak oluyor. Başhekimlerimize başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya'da, Başhekim İnan'ın başarısız olma gibi bir şansının bulunmadığını belirterek, Başhekim İnan'ın arsasını Adıyaman Devlet Hastanesi'ne hibe ettiğini dile getirdi.

YILIN BAŞHEKİMLERİ BELLİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 11:12:01
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 14:04:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?