6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

İstimlak edilen evlerin yıkımı sürüyor

Adıyaman Belediyesi 2. çevre yolu açma çalışmaları kapsamında istimlak edilen evlerin yıkım çalışmalarını sürdürüyor. 

Adıyaman şehir merkezindeki araç trafiğini büyük oranda rahatlatacak 2. çevre yolu çalışmaları kapsamında yol üzerinde bulunan evler istimlak edilerek, yıkımları aralıksız sürüyor. 

Bugüne kadar 40 evin istimlak işlemini gerçekleştirerek yıkımı yapıldı. Atatürk Bulvarı Tofaş girişinden başlayıp Karayolları kavşağının alt tarafındaki yoldan yeniden bulvarla birleşen 2. çevre yolu çalışmalarında, sadece istimlak yapılan evlerin yıkım çalışmaları değil alt yapı çalışmaları da sürdürülüyor. 25 metre genişliğinde yaklaşık 6 kilometre uzunluğunda olan yolun 2007 yılı sonunda trafiğe açılması hedefleniyor. 

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, büyüyen ve gelişen Adıyaman'da alternatif yollara ihtiyaç duyulduğunu ve 2. çevre yolunun çok büyük önem arz ettiğini dile getirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2007 Salı 12:00:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah canlı IP: 88.227.125.xxx Tarih : 17.01.2007 22:50:51
adıyamanımızın kenar mahalleleri ni şantiyeye çevirdiniz ve biz adıyaman belediyesinin çalışmalarından oldukça memnunuz.sayın başkan necip büyükaslana yeşil ve daha modern çagdaş bir kent yolunda almış oldgugu mesafeden dolayı adıyaman halkı olarak şükranlarımızı bir borç biliriz.abdullah canlı