1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

İtalyanlar Besni'de

Besni Belediyesi tarafından uygulanan Bütün Emek Sorunsuz Nesil İçin (BESNİ) Projesi kapsamında İtalya'dan gelen 6 kişilik uzman heyet, Besni Belediyesini ziyaret etti.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği tarafından yürütülen ve Besni Belediyesi ile İtalya'daki Sestri Levante Belediyesi tarafından uygulanan BESNİ Projesi kapsamında, 6 kişilik uzman heyet, Besni Belediyesini ziyaret ederek yetkililerle görüştü. Uzman heyet, önümüzdeki günlerde halk eğitim merkezi konferans salonunda düzenlenecek olan, "Küresel Isınma, Çevre ve Yerel Yönetimlerin Sorumlulukları" konulu konferans verecek.

Yaklaşık 10 gün boyunca Besni'de kalacak olan uzman heyet, 'AB'de Yerel Yönetimlerin İşleyişi', 'Halkla İlişkiler ve Belediye Yönetimi', 'Çevre, Katı Atık Yönetimi', 'Küresel Isınma İle Mücadele Yöntemleri', 'Çevre ve Kalite Belgeleri Nasıl Alınır, Kriterler Nelerdir ?' ve 'Öğrenci ve Öğretmenlerin Çevre İle İlgili Bilinçlendirme Etkinlikleri Nasıl Yapılmalı?' gibi konularında belediye personeline ve eğitimcilere çeşitli seminerler verecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 19:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?