1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kaçak sigara ve puroya suçüstü

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin tarafından yapılan çalışmalar neticesinde çok sayıda gümrük kaçağı sigara ve puro ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Adıyaman Sanayi girişi uygulama noktasındaki görevli polisler tarafından çok sayıda gümrük kaçağı sigara ve puro ele geçirdi. Daha önceki çalışmalar neticesinde takip edilen 34 DA 4164 plakalı kapalı kasa kamyonet, ekipler tarafından durdurularak arama yapıldı. Kamyonette yapılan aramada çeşitli markalarda 202 karton sigara ele geçirildi. Polis ekipleri kamyonet sürücüsü N.Y.K. ve M.M.H. isimli şahsı gözaltına aldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalarda tekel bayiinde gümrük kaçağı puro bulunduğu yönünde bilgi elde edinmelerinin ardından yapılan aramada, 135 paket puro ele geçirdi. Gözaltına alınan Tekel bayiini işleten K.D.'nin sorgulaması sürüyor.
Adıyaman Sıratut Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde park halinde bulunan 34 BB 1025 plakalı otomobilin şase numarasında yapılan sorgulamasında, otomobilin sahte plakalı olduğu, iki adet yakalama, iki adet haciz ve bir adet ihtiyati tedbir ile bir adet rehin olduğu tespit edildi. Otomobil sahibi F.K. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 12:29:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?