1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahkaha ve Komedi

Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Gençlik Meclisi, eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi münasebetiyle öğretmen ve öğrencilere yönelik stand-up düzenledi.

Daha önce özel bir TV kanalında yöre tanıtım programı yapan ünlü sanatçı Bekir Develi Hisar Düğün salonunda 'Kahkaha ve Komedi' adlı stand-up show yaptı.

Gecede Adıyaman Harfhane topluluğu Adıyaman Türkü'leri seslendirerek geceye renk kattı. Sanatçı Bekir Develi yaptığı esperileriyle salonda bulunanlara eğlenceli bir gece yaşattı. Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, belediye başkan yardımcıları, birim amirleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı gecede, Bekir Develi ayakta alkışlandı.


Adıyaman Belediyesinin yaptığı hizmetleri içeren sinevizyon gösterimi yapıldıktan sonra konuşan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Sosyal belediyeciliği her zaman ön planda tutarak sözümüzde durduk. Şehrimize hizmet etmek için tüm birimlerimizle birlikte aşkla ve şevkle çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Belediye olarak sadece yol, su, kanalizasyon yapmanın yanında böyle sosyal etkinliklere de ağırlık vererek, ufkumuzun geniş olduğunu vurguluyoruz. Güneydoğunun parlayan yıldızı olan ilimiz, ekonomi alanında önemli bir konuma geleceğine inanıyorum" dedi.

Gecenin sonunda Başkan Büyükaslan, Bekir Develi'ye teşekkür ederek buket verdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2008 Pazar 18:33:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?