1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta Belediye Başkanı gezilere başladı

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçim gezilerine başlayan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, ilçe esnaflarına nezaket ziyaretinde bulundu. 

Esnaflara yönelik gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'a, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Karaman ve ilçe teşkilatı eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, ilçe esnaflarının sorunlarını dinledi. 

Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, "Madem Kahtalıyız ve madem burada yaşıyoruz. O zaman buradaki hangi caddenin, hangi mahallenin ne sorunu var hep beraber görüyoruz ve çalışma dönemimizden bu yana nasıl çözümlediğimizi de takdir edersiniz. Kahta'nın içme su sıkıntısını ve altyapı sorunlarını daha önce ne kadar büyük bir sorun ve sıkıntı olduğunu herkes çok iyi biliyor. Şimdi bu sorunların ortadan kaldırıldığını görüyoruz. Cadde ve sokakların daha önceki halini hatırlarsak şimdi bu sokakların kilitli parke taşları ile şehrimize nasıl bir görkem kazandırdığımızı da takdir etmekten kaçmayacaksınız. 

Daha önceden az bir yağmur dahi yağsa esnaf arkadaşlarımız zor durumda kalıyordu. Vatandaşlarımız ulaşımda büyük sıkıntılar çekiyordu. Ancak şimdi yağmurda bile bir en kenar mahalle dediğimiz, Kangenik mahallesi, Şeyhbaba ve Horik mahallesine kadar yalın ayakla bile gezebilecek durumdayız. Değişen ve gelişmeye müsait Kahta'nın kimse önüne geçemez ve elbette her zaman olduğu gibi takdir yine halkımızın" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 13:30:41
Güncelleme :29 Ocak 2009 Perşembe 13:32:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?