1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta belediyesi 9 yeni araç

KAHTA BELEDİYESİ YENİ ARAÇ ALDI

Adıyaman Kahta ilçe Belediyesine 9 adet yeni hizmet aracı alınarak hizmete sunuldu.

Kahta Kaymakamı Coşkun Açık ve Belediye Başkanı Yusuf Turanlı alınan araçların hizmete kurdele keserek sundu. Kaymakam Coşkun Açık ise yeni alınan araçlardan birini sürerek Kahta merkezinde bir gezinti yaptı.

Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, alınan 9 hizmet aracının 1 tanesinin hibe, geriye kalan 8 aracın ise 200 TL'ye alındığını söyledi. Turanlı, "Eksik olan araçlarımıza yenilerini takviye ediyoruz. Özellikle personel taşımak için elimizde fazla araç yok. Kahta Çayı'nda çalışan ve akşam mesai bittikten sonra eve gelen işçilerimiz bir kamyona binip geliyorlardı. Tabi ki bu bizim için hiç hoş bir durum değildi. Şimdi onlara bir servis aracı tahsis ettik. Bundan sonra sabah mesai başladığında ve akşam mesai bittiğinde servis aracımızla gidip gelecekler. Bu araçları alırken sadece bankadan 200 TL kredi aldık. Başka herhangi bir borcumuz yok" dedi.

Kaymakam Coşkun Açık, eski araçların bakım ve onarımlarının pahalı olabileceğini ve en güzelinin yeni araç almak olduğunu söyleyerek, "Kahta Belediyesi yeni araç almakla yapılabileceğin en güzelini yaptı. Eski araçları sürekli tamir etmek belli bir süreden sonra o araçları kullanılamaz hale de getirebiliyor. Ayrıca Sayın Belediye Başkanımızı yaptığı hizmetler için de kutluyorum. Tabi ki her belediye başkanı kendi döneminde iyi işlere imza atmıştır. Kahta geneline baktığımızda hizmetlerin çok hızlı ilerlediğini görmemek mümkün değil, kendisini aldığı yeni arabalar ve yaptığı hizmetler için kutluyorum" dedi.

KAHTA BELEDİYESİ YENİ ARAÇ ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 17:07:02
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 17:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?