6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Kahta Belediyesi yeni binasında

KAHTA BELEDİYESİ YENİ BİNASINA KAVUŞTU

Eski Tekel İşletme Müdürlüğü'ne ait binanın onarılması ve yeniden tasarlanmasının ardından Kahta Belediyesi yeni bir hizmet binasına kavuştu.

17. Uluslararası Nemrut-Kommagene Festivali kapsamında belediye hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine AK Parti Milletvekilleri Dengir Mir Mehmet Fırat, Abdurrahman Kurt, Ahmet Aydın, Mehmet Erdoğan, Gülşen Orhan, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, Kahta Belediye başkanı Yusuf Turanlı, ses sanatçıları Edip Akbayram, Kahtalı Mıçı ve sinema oyuncusu Güler Öktem

ve siyasetçi, işadamı, sanatçı, yazar ve akademisyen katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı böyle bir günü hayal bile edemediklerini fakat bir çok kişinin yardımıyla bunu başardıklarını söyledi.

AK Parti Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat ise, Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'yı takdir ettiğini ve yaptığı hizmetleri her zaman yakından takip ettiğini ifade etti.

Adıyaman Belediye başkanı Necip Büyükaslan da ihtişamlı bir belediye binasını yaptığı için Yusuf Turanlı'yı kutladığını ve buna imrendiğini söyledi.

Yapılan konuşmalardan sonra açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra bina gezildi.

KAHTA BELEDİYESİ YENİ BİNASINA KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 13:23:05
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 15:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?