1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta Belediyesi'ne yeni bina

KAHTA BELEDİYESİ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR

Hizmet binası sıkıntısı çeken Kahta Belediyesi, hazine tarafından tahsis edilen Tekel İşletmeleri'ne ait eski binayı tadilat yaparak, hizmet binası olarak kullanacak.

Eski binanın dar ve hizmet veremeyecek durumda olması nedeniyle Kahta Belediyesi Tekel İşletmeleri'nin kullanmadığı eski binayı belediye binası olarak düzenlemeye başladı. Tadilat sonucunda binada çeşitli birim müdürlüklerinin yanı sıra başkanlık makamı da bulunacak. Dört kattan oluşan yeni binanın toplam 2 bin 400 metrekare olduğu ve yer sıkıntısı çekilmeyeceği belirtiliyor.

Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, "İlçemizin her geçen gün biraz daha büyüdüğünü görüyoruz. Büyüyen bir şehrin ilk önce belediye olarak modernleşmesi, halka hızlı, sağlam ve kusursuz hizmet vermesi gerekiyor. Bunun için biz de Tekel İşletmelerine ait eski binayı modern bir belediye binası olarak tasarlıyoruz. Bu şekilde hem halkımız sorunlarına daha kolay çözüm bulacak hem de biz daha geniş bir alanda çalışmanın rahatlığını hissedeceğiz" dedi.

Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa İlhan ise, tadilat ve onarım çalışmalarının iki ay içinde bitirilerek yerleşileceğini belirterek, "Tadilat bittikten sonra burada ilk hizmet vermeye başlayacak birimlerimiz tahsilat vezneleri olacaktır. Bina tam faaliyete geçtiğinde ise her türlü hizmeti burada vereceğiz. Binanın zemin katında bir aş evi açmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

KAHTA BELEDİYESİ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR
KAHTA BELEDİYESİ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 16:51:04
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 18:32:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?