1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta MYO'dan anlamlı destek

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Büyükbağ İlköğretim Okuluna 10 adet bilgisayar bağışlandı.

Kahta Meslek Yüksekokulu Bilgisayar ve Teknolojileri bölümünde bulunan ihtiyaç fazlası bilgisayarlar köy okuluna gönderildi. On adet bilgisayar ilçeye bağlı Büyükbağ İlköğretim Okulu'na verildi. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Çalışır ile birlikte Bilgisayar ve Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Ferdi Doğan tarafından okula bilgisayarlar ulaştırıldı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Çalışır, yapılan yardımın çok anlamlı bir yardım olduğunu belirterek, "Bu anlamlı bağışın bütün kamu kurum ve kuruluşlara örnek olmalıdır. Kahta Meslek Yüksekokulu idaresine şükranlarımı sunuyorum. Oluşturulan bilgi teknolojisi sınıfının adını Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu Bilgi Teknolojisi sınıfı olarak isimlendireceğiz" dedi.

Öğretim Üyesi Ferdi Doğan, bilgisayar bağışı için Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçerek ilköğretim kademesinde bulunan bir okula bilgi teknolojisi sınıfı açmak istediklerini ve müdürlüğün buna olumlu cevap verdiğini kaydederek, "Büyükbağ İlköğretim Okuluna 10 adet bilgisayarları teslim ettik. Burada Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencilerimizle Bilgi Teknolojisi sınıfını oluşturduk" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 18:48:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?