1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta'da 23 Nisan için coşkulu kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri Adıyaman'ın Kahta ilçesinde farklı etkinliklerle başladı.

Kahta Kültür merkezinde başlatılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri, üç gün boyunca sürecek. Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilerek geleneksel hale getirilen ve 3 gün sürecek olan şenliklerde ilk olarak Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri sahne aldı.

Programa Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Emniyet Müdürü Bülent Erkan, Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Karadoğan, Sabiha Gökçen Anaokulu Müdürü Rabia Selçuk, daire müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.
Kültür Merkezinde sahne alan minik çocukların görüntülerini almak isteyen veliler çocuklarının sahnede gösterdikleri performanslarını kameralarıyla görüntüleyebilmek için yoğun çaba gösterdi. Şenliklerin amacı ile ilgili kısa bir bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Karadoğan, "Bu program 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemine uygun olarak, en iyi şekilde kutlanmasını sağlamak, Atatürk ve ilkelerine bağlılığı geliştirmek, milli birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenmektedir. Burada her okul kendi programlarına çeşitli şenlikler düzenleyecektir" dedi.

Kaymakam Coşkun Açık ve eşi Bilge Açık, Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ve diğer davetliler, sahnede performanslarını sergileyen tüm öğrencileri kutlayarak başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 21:09:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?