1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta'da başarılı polislere takdirname

Kahta ilçesinde geçen hafta yaşanan bir cinayet olayının kısa sürede çözülmesini sağlayan polisler, Kaymakam Coşkun Açık tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, cinayet olayını kısa sürede aydınlatan emniyet amiri ve beş polis memurunu takdirname ile ödüllendirdi. Kaymakamlık makamında düzenlenen törenle polislere takdirnameleri verildi.

Açık, polislerin cinayet olayının aydınlatılması için yoğun bir çalışma temposu sergilediklerini ifade ederek, "Geçtiğimiz gün meydana gelen bir cinayet olayını çok kısa sürede aydınlatmışlardır. Bu nedenle örnek davranış sergileyen polislerimizin çabalarını karşılıksız bırakmak istemedik. Başta Emniyet Müdürümüz Yusuf Saygılı'yı ve Hürriyet Polis Merkezi Amiri Mehmet Büyükavcu ile diğer beş polis memurumuzu özverili davranışlarından dolayı takdir belgesi ile ödüllendirdik. Polis arkadaşlar, üstün gayretler neticesinde Kahta'da sık rastlanılmayan bir cinayet olayını çözmüş oldu. Dolayısı ile yaptıkları hizmet takdir edilmelidir. Kendilerini bu dikkat ve hassasiyetleri nedeni ile ayrı ayrı tebrik ve takdir ediyorum. İlçemizdeki huzur ve güvenliğin ifası için gayretli çalışmalarınızın yanında alil ve aciz, yardıma muhtaç vatandaşımızın yardımına koşmanız, polislik mesleğinin şiarından birisidir. Bu tür yaklaşımlarınız polis-vatandaş ilişkileri açısından elbette takdir edilecek bir davranıştır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 16:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?