1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta'da başkan göreve başladı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkanlığı görevine seçilen Yusuf Turanlı göreve başladı.

Kahta Belediyesi'nde yapılan devir teslim töreni ile görevine başlayan Yusuf Turanlı, daha sonra belediye binası önünde toplanan kalabalığa hitap etti. 29 Mart yerel seçimlerini kazanarak Kahta'nın Belediye Başkanlığı'na seçilen Yusuf Turanlı, halktan kopmadan hiç kimseye "Git sonra görüşürüz" demeden 5 yıl boyunca kente hizmet edeceklerini söyledi.

Kalabalık bir grupla Kahta Belediyesi'ne geçen Turanlı, burada; AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Celal Erkan ve partililer eşliğinde belediyedeki makamına geçti.

Belediye binasındaki makamında kısa bir konuşma yapan Turanlı, belediye kaynaklarını halka eşit olarak kullandıracaklarını belirterek, "Bu dönemde aday olma konusunda çok düşündüm. Kahta'ya yapılan hizmetleri yeterli görmedik. Buradaki halk bizden hizmet beklemektedir. Bizler de hep birlikte ilçemize hizmet edecek, birlikte yöneteceğiz" dedi.
29 Mart akşamı itibarıyla belediye için seçim sürecinin bittiğini kaydeden Turanlı, "Bana oy veren veya vermeyen bütün herkesin belediye başkanıyım. Herkese aynı yakınlıktayım, herkese eşit mesafedeyim. Herkes benim kardeşimdir. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir şekilde, bundan sonra da Kahta için en hayırlısını yapmaya çalışacağız. Kahta halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Arzumuz; kardeşlik içerisinde huzur ve güvenin olduğu bu ilçemizi güvenilir ve yaşanabilir hale getirmektir. Kahta'yı daha güzel bir yere taşımak için büyük bir sorumluluk aldığımın farkındayım. Hepimiz kardeşiz. İlçemizin geleceği için yarıştık. İnşallah Allah beni Kahta halkına karşı mahcup etmez. Kahta halkımızla birlikte daha güzel yarınlara taşımak için gecemizi gündüzümüze katıp hizmet vereceğiz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 11:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?