1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta'da başkanı mazbatasını aldı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 29 Mart Mahalli İdareler seçiminde AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Yusuf Turanlı, mazbatasını aldı.

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Reşat Turanlı ve çok sayıda partili ile birlikte adliyeye gelerek mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldıktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Yusuf Turanlı'ya vatandaşlar sevgi gösterisinde bulunurken, esnaflar Yusuf Turanlı'ya alkışlarla destek verdi. Partililerle bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, partililerin ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Belediye Düğün Salonu’nda AK Parti İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri ile partili vatandaşlara hitaben konuşan Yusuf Turanlı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yusuf Turanlı, Kahta halkının gösterdiği teveccühü kesinlikle unutmayacağını, hizmetin en iyisini sunmak için bu yola baş koyduğunu ifade ederek, "Kahta'nın daha güzel bir hizmet alabilmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Kirli siyaset ve işgüzarlıktan uzak bir misyon ile hizmet edeceğiz. Bunun dışında ise kesinlikle göz boyama yapmayacağız. Göz boyama olan işlerden uzak durucağız. Belediyeyi halkla birlikte yöneteceğiz. Kahta ilçemizi daha güzel yerlere getirmek için AK Parti'nin tüm nimetlerinden faydalanacağız. Bizler başkalarının yaptığı sıradan hizmetler yapmayacağız. Yeni yönetimimizle birlikte halkla birlikte makul ve mantıklı hareket edecek daha güzel hizmetlere imza atacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 17:24:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?