1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta'da haftalık çalışma programı

Kahta İlçe Kaymakamı Coşkun Açık, haftalık çalışma programı düzenlediklerini belirterek, özellikle vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlemek için günün belirli saatlerini vatandaşı dinleyerek geçireceğini kaydetti.

Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, haftanın her günü 09.00 ile 10.00 saatleri arasında vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyeceğini belirtti. Haftanın her günü vatandaşlarla bir araya geleceğini belirten Açık, vatandaşla hiçbir şekilde randevu veya her hangi bir aracı gerektirmeden görüşebileceğini söyledi.

Açık, "Kapımız herkese açıktır. Program dahilinde belirtilen saatlerde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Dileyen her vatandaşımız bu demokratik sosyal hakkını kullanabilecektir. Vatandaşımızın dile getireceği dilek, talep, öneri ve şikayetlerin gereği en geç bir hafta içinde sonuçlandırılarak kendisine talep kayıt örneği ile cevap verilecektir" dedi.

Salı günleri hariç haftanın dört gününde ise okullar ile kamu kurumlarının çalışma takvimini bizzat kendisinin takip edeceğini kaydeden Açık, kurumların yaptığı yatırımların incelenip denetlenmesi, yatırımların sözleşme teknik şartnameleri ve iş programı çerçevesinde denetlenmesi ile kamu kurumlarının etkin, verimli, hızlı ve kaliteli hizmet sunumlarını yerinde görmek için bir dizi ziyaretlerde bulunacağını dile getirdi.

Kurum amirleri, kanaat önderleri, muhtarlar, sivil toplum temsilcileri, siyasetçiler ve veya ilçe erkanı ile randevu sitemiyle kabul edeceğini söyleyen Kaymakam Açık, haftanın üç günü öğle sonrası köy ziyaretleri gerçekleştirileceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 18:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?