1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta'da Halk Günleri

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kaymakam Coşkun Açık'ın başlattığı 'Halk Günleri' toplantılarına her geçen gün ilgi artıyor.

Kahta Kaymakamı Coşkun Açık tarafından, halkın sorunlarını dinlemek ve en kısa sürede çözüm üretmek amacıyla düzenlenen halk günlerine vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. Toplantıya katılan vatandaşların çoğunluğu yeşil kartla ilgili taleplerini iletirken, toplantıda bazı hasta vatandaşlar ilaç, bazıları ise iş istiyor. Kaymakamlık makamına yapılan ziyaretler kapsamında haftada yaklaşık 150 kişinin sorununa çözüm aranıyor.

Halk günlerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Kaymakam Coşkun Açık, önemli olanın bu görüşmelerden iyi sonuçların alınması olduğuna dikkat çekerek,"Devletimizin ve kurumlarımızın bütün kapıları vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Halk günlerinde dile getirilen sorunların bir kısmını anında çözmeye çalışıyoruz. Zaman taksimi gereken konularda ise gerekli incelemeler yapıldıktan sonra gerekli geri dönüşümü yapıyoruz. İlçemizde ciddi anlamda işsizlik bulunsa bile bu sorunu genel bir istihdam sorunu olarak görüyor ve çözüm noktasında ise bizler devlet olarak elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Sağlık problemi olan ve ekonomik sıkıntısı olanlara yasalar eşliğinde gerekli her türlü duyarlılığı gösteriyoruz. Yardıma muhtaç vatandaşlarımızı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yönlendiriyoruz, burada gerekli olan her türlü maddi ve manevi desteği vatandaşımıza sunmaya çalışıyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 12:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?