1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta'da okul bahçeleri asfaltlanıyor

Kahta ilçesinde daha önceki dönemde birçok okulun çevre düzenlemesi ve yeşillendirilmesi çalışmalarına katkı sağlayan Kahta Belediyesi, okul bahçelerinin asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Kahta Fatih Lisesi ve TPAO Atatürk ilköğretim Okulları'nın çevre düzenleme çalışmalarına başlayan belediye ekipleri her iki okulun bahçesini asfaltladı. Okullardan gelen talepleri geri çevirmeyen belediye ekipleri okulları kışa hazırlıyor.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, daha önceki dönemlerde de bir çok okulun çevre düzenlemelerine katkıda bulunduklarını belirterek, "Kahta'nın gelişmesi eğitimdeki iyileştirmelerle mümkün olacaktır. Biz bu anlamda belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Okullarımızdan bize gelen talepleri imkanlarımız dahilinde yapmaya devam edeceğiz Son bir hafta içinde ilçedeki tüm cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmaları yanı sıra ilköğretim ve liselerinde, okul bahçelerinin asfaltlanma çalışmalarına hız verdik. Belediye olarak eğitime çok büyük önem veriyoruz. Eğitim yuvaları olan okulların ihtiyaçlarını karşılamak için bu güne kadar elimizden geleni yaptık ve bundan sora da yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 18:13:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?