1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta'da okul ortaklığı projesi

Kahta ilçesi TPAO Atatürk İlköğretim Okulu tarafından 'Hayat Boyu Öğrenme Programı' kapsamında yürütülen 'One Sun- One Community ' adlı okul ortaklığı projesinin en başarılı proje olarak seçildiği belirtildi.

Hazırlanan ve yürütülen projenin Adıyaman ve ilçeleri arasında en başarılı proje olarak seçildiği belirtildi. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi faaliyeti olan Ulusal Ajans tarafından Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamındaki 'One Sun - One Community ' projenin başarılı proje olarak seçilmesine okul yöneticileri sevindi. Okul Müdürü Mehmet Özen, Matematik Öğretmeni Meral Ayaz ve proje koordinatörü Ramazan Ayaz ile birlikte İtalya'nın Milano şehrinden sevinçle döndüklerini dile getirdi.

Okul Müdürü Mehmet Özen, projesinin tanıtımı için Ankara 'da stand açmak için çağırıldıklarını belirterek, açtıkları stantta Nemrut Dağı'nın tanıtımına katkı sağladıklarını ifade etti.

Okul Müdürü Mehmet Özen, "Projede Türkiye genellemesinde bölgesel olarak bölge tanıtımında tek okul olarak öncülük ettiğimiz Doğu ve Güneydoğu bölge tanıtımında tek davetli olma unvanına da sahip olduk" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 13:08:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?