1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta'da Servet Kocakaya konseri

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kahta Belediye Başkan Adayı Yasin Erdem'in organize ettiği Servet Kocakaya Konseri büyük ilgi gördü.

BTP Kahta Belediye Başkan Adayı Yasin Erdem'in katkılarıyla Atatürk Kapalı Spor salonunda Servet Kocakaya konseri verildi. Konsere BTP Kahta Belediye Başkan Adayı Yasin Erdem yanı sıra parti yönetimi ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Konser öncesinde konuşan BTP Kahta Belediye Başkan Adayı Yasin Erdem, 29 Mart seçimlerinde destek beklediğini belirterek, "Sosyal sorumluluk anlayışıyla yürüttükleri misyonla gençlerin eğlenmeye hakları var. 29 Mart yerel seçimlerinde tüm Kahtalılardan destek bekliyorum. Sosyal belediyecilik anlayışı ile Kahta'yı yöneteceğiz" dedi.

Kapalı spor salonunda Türk Halk Müziği'nin güçlü seslerinden Servet Kocakaya'nın seslendirdiği şarkı ve türkülerle coştu. Servet Kocakaya'nın hareketli türkülerine Kahtalılar da halay çekerek eşlik etti. Konser alanında Servet Kocakaya'nın hareketli türküleriyle tempo tutan gençler BTP Kahta Belediye Başkan Adayı Yasin Erdem için ise uzun süre tezahüratta bulundu. Gençler sanatçı ile hatıra fotoğrafı çektirmek için yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlarında şarkı ve türkülerine eşlik ettiği Servet Kocakaya program sonunda geceye katılan BTP Kahta Belediye Başkan Adayı Yasin Erdem'e teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 20:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?