1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta'da servis şoförleri ile toplantı

Kahta İlçesinde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ile Kahta'daki okul servis şoförleri bir araya geldi.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından yapılan toplantıda, servis şoförlerine yeni dönemde yapılması gerekenleri anlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü Lokali’nde yapılan toplantıya Emniyet Müdürü Yusuf Saygılı, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Ömer Faruk Boran, Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Karadoğan ile servis şoförleri katıldı.

Servis içerisinde bulunan öğrencilerin zaman zaman servis şoförlerini kendilerine örnek aldıklarını belirten Emniyet Müdürü Yusuf Saygılı, "Çalışmalarımızla birlikte servislere artık şehirleşme ile gereksinim artmaktadır. Servis şoförleri aynı zamanda öğrencilerin velisi olduğunu unutmamalı ve emanete en iyi şekilde sahip çıkmalıdır. Yapacağımız kutsal görevde çocuklarımızın aileleri ile iyi iletişim kuralım. Çocukların size emanet olduğunu, ailelerin size güvendiğini unutmayalım ve bazı sorunlu çocuklarımızı okul idaresine bildirmeyi de unutmayalım" diye konuştu.

Her aracın bir numarası olacağını sözlerine ekleyen Saygılı, "Öğrenci servisleri, okul müdürlüklerince ve okullarda oluşturulacak servis taşımacılığı komisyonlarınca belirli günlerde sürekli olarak kontrol edilecektir. Servis şoförlerinden bu araçları kullanabilmeleri için SRC, Psikoteknik Raporu ve Servis Şoförü Eğitim Sertifikası aranacaktır. Her okul kendine gelen araca numara vererek, ön camına okul adı ve güzergahının belirtildiği bir levha asacak, servisler sürekli denetlenecek. Biz Kahta'da en ufak bir sıkıntı yaşanmasını istemiyoruz. Bu konuda son derece duyarlı davranacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 14:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?