1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahta'da yeni eğitim-öğretim yılı

Kahta İlçesinde, 2008-2009 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle Şehit Abdurrahman Doğan İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi.

Törene göreve yeni atanan Kahta Kaymakamı Coşkun Açık'ta katıldı. 2008-2009 eğitim-öğretim yılının açılış töreninde bir konuşma yapan Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim sürecinin sadece fertlerin değil toplum olarak ülkemizin geleceği için de büyük önem taşıdığını söyledi. Tören sonrasında idarecilere ve öğretmenlerle görüşen Kaymakam Coşkun Açık, "Kahta İçin yeni bir milat başlamıştır. Geçmiş yıllara göre biraz daha fazla çalışmalıyız. Buna mecburuz. Bu nedenle sizlerin özel gayretleriyle bir çok şeyi aşacağız. Eğitim ve öğretimde kalite her geçen gün yükseliyor" dedi.

Kamu görevlilerinin hizmet etmek için göreve talip olduğu belirten Kaymakam Coşkun Açık, "Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu görevlere talip olduk. Sizler en kutsal görevi yapıyorsunuz. İnsan yetiştirmek kadar kutsal bir meslek yok" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 11:14:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?