7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Kahtalı eğitimciler Finlandiya yolcusu

KAHTALI EĞİTİMCİLER FİNLANDİYA YOLCUSU

Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde yürütülen Commenius Projesi kapsamında Kahta Vali Özbilgin İlköğretim Okulu yöneticileri Finlandiya'ya gidiyor.

'My World, Your World, Our World' (Benim Dünyam, Senin Dünyan, Bizim Dünyamız) projesi kapsamında Avrupa'ya hareket eden Vali Özbilgin İlköğretim Okulu Müdürü Fahri Doğan, Müdür Yardımcısı Fahri Kılıç ve İngilizce Öğretmeni Zekiye Ünlüçay Finlandiya'nın Oulu Kentinde 3 gün kalacak. Finlandiya'nın Oulu Kentinde gerçekleştirilecek olan proje çalışmalarına Kahta Vali Özbilgin İlköğretim Okulu ile birlikte İngiltere, Fransa, İtalya, İrlanda ve Norveç'ten de öğretmen ve yöneticiler katılacak.

Eğitim sistemlerinin değerlendirileceği ve eğitim düzeyinin yükseltilmesi amacıyla yapılabileceklerin tespiti amaçlı bilgi alışverişinin sağlanacağı proje çalışmasının 3 gün süreceği bildirildi.

Proje kapsamında bulunan Finlandiya, İngiltere, Fransa, İtalya, İrlanda ve Norveç'ten 3'er kişilik temsilcilerin projenin devamı için 2010 yılı içerisinde Kahta'ya gelecekleri bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 18:36:01
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 18:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?