1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kahtalı Mıçı coşturdu

Adıyaman Lisesi tarafından bu yıl geniş kapsamlı düzenlenen yıl sonu eğlence gecesinde sahne alan Kahtalı Mıçı, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Adıyaman Lisesi bu yıl diğer okulları kıskandıracak bir eğlence gecesine imza attı. Lise bahçesinde düzenlenen eğlence gecesinde çeşitli sanatçılar sahne aldı.

Düzenlenen geceye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu, AK Parti İl başkanı Yaşar Güleş, Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin, Adıyaman Lisesi Müdürü Bedir Kızıl, öğrenci aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Adıyaman'ın tanınmış sanatçılarından Onur Sarıgül'ün sunduğu gecede Türk Halk Müziği Sanatçısı Mahmut Yıldırım da sahne aldı.

Kahta Halk Eğitim Merkezi halkoyunları ekiplerinin folklor ve davul şov gösterilerinin ardından, Adıyaman Halk Eğitim Merkezi halkoyunları ekipleri muhteşem bir folklor gösterisi sundu.
Gecenin finalinde ise ünlü türkücü Kahtalı Mıçı sahneye çıktı. Kahtalı Mıçı'nın sahneye çıkmasıyla birlikte coşku arttı. Mıçı söylediği birbirinden güzel türkülerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Adıyaman Lisesi Müdürü Bedir Kızıl, Kahtalı Mıçı'ya teşekkür plaketi verdi.

Konser alanının arka kısımlarında zaman zaman gençler arasında kavgalar çıktı. Polis kavgalara müdahale ederek olayların büyümesini önledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 10:57:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?