2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Kahta'ya toplum merkezi açılacak

Adıyaman İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı olarak Kahta ilçesinde Sosyal Hizmetler Toplum Merkezi'nin açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.

Kahta Kaymakamlığı tarafından Yeni Mahalle'de kiralık bir binada 65 bin YTL'ye tefriş edilen sosyal hizmetler toplum merkezinin açılışına Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'nun davet edildiği ve büyük ihtimalle açılışını Çubukçu'nun yapacağı bildirildi.

Kahta Kaymakamı Sertel Otcu, sosyal hizmetler toplum merkezinin açılışıyla birlikte bir çok kişiye istihdam alanı oluşturulacağının kaydederek, "Kaymakamlığımız ile Adıyaman Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü desteği ile Kahta'da Sosyal Toplum Merkezi kuruldu. Bizler bu merkezimizin açılması için gerekli olan her türlü çabayı göstermeye hazırız. Toplum merkezimize Kahta Belediyesi tarafından 16 adet biçki nakış makinesi hibe edilmiştir. Bünyemizdeki Kahta SYDV tarafından 65 bin YTL tefriş için ödenek ayrılmış olup, bununla birlikte 10 bilgisayarlık bir internet odası ise hazırlık aşamasındadır. Binamızın açılışını yapmak üzere davet ettiğimiz, Devlet Bakanımız Nimet Çubukçunun programına göre hazırlık yapmaktayız. Haziran sonu ile Temmuz ayı ortalarında binamızın açılışını Bakanımız Nimet Çubukçu'nun yapmasını beklemekteyiz "dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 19:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?