6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Kale sakinlerine pasoları verildi

Adıyaman'da TOKİ Konutları'na yerleştirilen Kale sakinlerine pasoları verildi.

Adıyaman Belediyesi Kale Projesi çerçevesinde kale çevresinde ikamet eden vatandaşların evlerini bir süre önce istimlak ettikten sonra TOKİ Konutları'na yerleştirilen vatandaşlara belediye tarafından paso verildi. Başkan Büyükaslan'dan otobüs pasolarını alan vatandaşlar, şehir içi minibüslerinden ücretsiz faydalanabilecekler.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, 28 Mart 2004 yerel yönetimler seçimi kampanyasında Kale Projesi'ni tamamlamak için söz verdiklerini ifade ederek, "Kalede oturan hemşehrilerimizin evlerini istimlak ederek başka yerde konutlara yerleştireceğimizi, bununla birlikte ulaşım noktasında da yardımcı olacağımızı söylemiştik. Söz konusu projemizi gerçekleştirmek amacıyla bir süre önce bu vatandaşlarımızı TOKİ Konutları'na yerleştirerek yardımcı olduk. Bugün ise burada ikamet edenlere TOKİ ile Hükümet Konağı arası ulaşımları noktasında katkıda bulunmak amacıyla paso veriyoruz. Vereceğimiz pasoyla Kerkişin hattında çalışan şehir içi minibüslere binerek bu hizmetimizden de faydalanabilecekler. Ancak bu hizmetimizi suiistimal ederek başka kişilerin pasodan faydalanmaları için girişimde bulunanların pasolarını da iptal edeceğimizi burada ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 15:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BARAN İNCE IP: 212.175.14.xxx Tarih : 24.09.2007 04:30:01

ben adıyamanlıyım ama 10 yıldır orda oturmuyorum ama adıyaman haberlerini sürekli takip ediyorum bu beldiye başkanı cok iyi calısıyor helel olsun