1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kampanya amacına ulaştı

Adıyaman Valiliği ve TGRT Haber Tv tarafından gerçekleştirilen 'Kendi okulunu kendin yap' kampanyası çerçevesinde gerçekleştirilen gecede beklenilen desteğin sağlandığı bildirildi.

Adıyaman'da yeni okulların yapımı için başlatılan kampanya çerçevesinde TGRT Haber TV ve ASU TV ekranlarından yapılan 3 saatlik ortak yayında, 3 adet fakülte binası, 6 adet ilköğretim okulu ve 2 adet anaokulu, 800 bin TL'ye yakın nakit para ve okullarda kullanılacak araç ve gereç yardımı yapıldı.

Okan Karaca'nın sunuculuğunu yaptığı programa Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse'nin yanı sıra tanınmış sanatçılardan Kurtlar Vadisi oyuncularından Gürkan Uygur ve Nihat Nikerel, Ünlü Türkücü Latif Doğan, Seçil Özçakmakçı, Emrin Sevil Uzel, Ruhi Sarı ve Modacı Melek Yargıcı gibi sanatçılar katıldı.

Vali Ramazan Sodan, kampanyanın hazırlıklarını günlerdir sürdürdüklerini ve yayın gecesinde ilginin hedeflenen seviyede olduğunu belirterek, "3 saatlik televizyon yayınında beklediğimiz ölçüde destek gördük. Bu destek Adıyaman'ın derslik ihtiyacını bir nebze de olsa giderecek. Sadece Adıyaman merkezde bulunan iş adamlarından beklediğimiz desteği göremedik. Kampanyamız bitmedi. Yardım yapmak isteyenler hesap numaralarımıza yardımlarını aktarabilirler. Önümüzdeki günlerde valilik bünyesinde yeni kampanya başlatacağız" dedi.
Gecenin sonunda Vali Ramazan Sodan tarafından gelen sanatçılara plaket verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 18:19:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?