1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kamyonet transitle çarpıştı: 2 yaralı

KAMYONETİN YANDAN ÇARPTIĞI TRANSİT İŞYERİNE GİRDİ, 2 YARALI

Adıyaman'da farklı yönlerden gelen kamyonet ile transitin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Ulucami mahallesinde iki sokağı birbirine bağlayan dört yolda meydana geldi. Ulucami mahallesi 818 sokaktan gelen 02 HE 300 plakalı Mehmet T. yönetimindeki kamyonet, 815 sokaktan gelen 02 FC 296 plakalı Yunus K.’nin kullandığı transitle çarpıştı.

Kazanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Yunus K. yönetimindeki transit sokak başında bulunan Abdurrahman Islanmaz'a ait iş yerine girdi. İki araçta da maddi hasarın meydana geldiği kaza sonucu iş yerinin cam, vitrin ve kepenkleri de büyük zarar gördü. Polis ekiplerinin incelemeler yaptığı iş yerinde, yaklaşık 2 bin 500 TL'lik hasarın meydana geldiğini söyleyen iş yeri sahibi kimseye zarar vermemesi için kırılarak yola fırlayan camları elindeki süpürgeyle temizledi.

Kazaya karışan kamyonet ve transit şoförleri yaralanırken, olay yerine gelen ambulanslarla Adıyaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sırasında transitte bulunan şoförün arkadaşları, olayın bir anda gerçekleştiğini söyledi. Camları kırılan ve aldığı darbe sonucu maddi hasar meydana gelen transit olay yerinde park edilirken, kamyonet olay yerine gelen çekici ile kaza mahallinden çekildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAMYONETİN YANDAN ÇARPTIĞI TRANSİT İŞYERİNE GİRDİ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2009 Pazar 12:21:03
Güncelleme :20 Aralık 2009 Pazar 13:48:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?