1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kan merkezi hizmete başladı

Adıyaman Devlet Hastanesi kan merkezi yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
Adıyaman'ın tek kan merkezi olan Adıyaman Devlet Hastanesi kan merkezi acil polikliniği içerisinde bulunan merkezini, hastane binasına taşıdı.
 
Hastanenin zemin katından ikinci kata taşınan kan merkezi, kan ihtiyacı duyan hastalara ve kan vermek isteyen vatandaşlara daha geniş mekanda hizmet veriyor.

Daha önceki kan merkezinin işlevine göre dar olduğunu belirten Adıyaman Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet İnan, kan merkezinin fiziki yapısı daha geniş bir merkezde hizmet vereceğini kaydetti.

Adıyaman Devlet Hastanesi olarak görevlerinin hasta ve hasta yakınlarına en rahat mekanda hizmet vermek olduğuna dikkat çeken Başhekim İnan, kan merkezinde her gruptan kanın bulunduğunu dile getirerek, "Adıyaman Devlet Hastanesi olarak her geçen gün hastalarımıza, yakınlarına ve vatandaşlarımıza daha modern bir şekilde hizmet vermek için çalışıyoruz. Daha önceki kan merkezimizin yeri dar olduğu için kan bağışına gelen vatandaşlarımız odada sıkışıyordu. Bu duruma kalıcı çözüm üretebilmek için hastanemizde daha geniş ve daha ferah bir odaya kan merkezimizi taşıdık. Hedefimiz sağlık alanında en iyi hizmeti vatandaşlarımıza verebilmektir" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 21:16:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?