6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Karaoğlu Filistin için söyleyecek

FİLİSTİN İÇİN DÜZENLENECEK İLAHİ KONSERİ FOTOĞRAF SERGİSİYLE DUYURULDU

İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Filistin'e gidecek olan 20 filoluk yardım konvoyuna katkı sağlamak için Adıyaman'da Ömer Karaoğlu tarafından konser verilecek.

Filistinli Müslümanlara Nisan ayı sonrasında 20 gemilik filo ile denizden gidilmesi için başlatılan çalışmalara Adıyaman'dan da destek sağlanacak. İHH Gönüllüleri tarafından tertiplenin ilahi konserinin duyurulması için Adıyaman Sümer Meydanın da Filistin'i anlatan fotoğraf sergisi açıldı. Filistin'de yaşanan insanlık dramının gösterildiği fotoğraflara Adıyaman halkı büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar açılan stantlardan bilet satın aldı.

Burada açıklama yapan İHH Gönüllüsü ve Adıyaman İnsanı Yardım Vakfı Başkanı Abdurrahman Gürbüzcan, 'Son Liman Özgürlük' sloganıyla yürütülen bu özgürlük ve yardım konvoyunun ilaç, gıda ve inşaat malzemesi götüreceğini söyledi.

Gürbüzcan, "Halkımızın beklentilerini göz önüne alan İHH tarafından yürütülen bu çalışmalara katkıda bulunmak için bir dizi faaliyetler planlandı. Planlanan faaliyetler kapsamında 5 Mart Cuma günü Hisar Düğün salonunda Ömer Karaoğlu tarafından verilecek olan bir konser faaliyetimiz olacak. Bu konser Filistin Özgürlük konvoyuna destek içindir. Dolayısıyla Gazze halkına destek için tertiplediğimiz konsere halkımızın destek vermesini bekliyoruz" dedi.

FİLİSTİN İÇİN DÜZENLENECEK İLAHİ KONSERİ FOTOĞRAF SERGİSİYLE DUYURULDU
FİLİSTİN İÇİN DÜZENLENECEK İLAHİ KONSERİ FOTOĞRAF SERGİSİYLE DUYURULDU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 15:21:05
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 00:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?