1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Karayılan'ın istifası kabul edilmedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Nihat Komşu, Merkez İlçe Başkanı Mesut Karayılan'ın istifasının kabul edilmediğini açıkladı.

BBP Adıyaman İl Başkanı Nihat Komşu, yaptığı açıklamada, Mesut Karayılan'ın istifa dilekcesini il yönetim kurulu toplantısında görüşüldüğü ve karara bağlandığını belirtti. Komşu, "Merkez İlçe Başkanımız Mesut Karayılan'ın istifası ile ilgili olarak il yönetim kurulumuz yaptığı toplantıda genel merkezimizin de bilgisi dahilinde almış olduğumuz yönetim kurulu kararını kamuoyu ile paylaşmayı gerekli gördük. Merkez ilçe başkanımız Karayılan'ın istifalarının kabul edilmemesi görüşü ağırlık kazanmış ve karar bu şekilde alınarak kendilerine tebliğ edilmiştir" dedi.

Komşu, "BBP camiasına daha iyi hizmet etmek için çalışan partimize gönül ve emek vermiş olan Merkez İlçe Başkanımız Mesut Karayılan'ın tekrar aramızda olması ilçe başkanlığı görevine devam etmesi camiamızı sevindirdiği gibi bizlere de ayrı bir güç vermiştir. Bundan böyle partimizi hak ettiği yerlere getirmek için çalışmalarımızın devam edeceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmamalıdır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 19:20:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?