7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Kardeş okullardan dayanışma örneği

KARDEŞ OKULLARDAN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

İMBK İlköğretim Okulu 3-A Sınıfı öğrencileri kardeş seçtikleri Ağveren İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye, giyecek ve ayakkabı ile okulda kullanılmak üzere bilgisayar, televizyon ve diğer yardımcı araç gereç yardımında bulundular.

Ağveren Köyü İlköğretim Okulu 1, 2 ve 3'üncü sınıflarını kardeş sınıf olarak seçen İMBK İlköğretim Okulu öğrencileri ziyaret ettikleri öğrencilerle birlikte piknik yaptılar. TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir, TPAO Personel Müdürü Mustafa Açıkgöz, İMBK İlköğretim Okulu 3-A Sınıfı Öğretmeni Serap Taş, Ağveren İlköğretim Okulu Müdürü Halil Doğan ile Ağveren İlköğretim Okulu Öğretmeni Songül Şahin pikniğe katıldı.

Öğrencilerin pikniğinde şarkılar söylenip eğlenildi.

İMBK İlköğretim Okulu 3-A Sınıfı Öğretmeni Serap Taş, öğrencilerin yardımlaşmanın önemi vurgulamak için böyle bir etkinlik düzenlendiğini belirterek, "Ağveren Köyü Okulu'nu da kendimize kardeş okul seçtik. Sınıf için 2 takım pano getirdik, öğrenciler için kırtasiye, ayakkabı ve giyecek malzemesi, bunun yanında birlikte piknik yapabilmek için yiyeceklerimizi getirdik. Öğrencilerimizin kendi aralarında temin ettikleri kaynak ve ders kitapları ile TPAO Bölge Müdürlüğünün de etkinliğimize destek amacıyla getirdiği kitapları takdim ettik" dedi.

Ağveren İlköğretim Okulu Öğretmeni Songül Şahin de öğrencilerin bu tür etkinliğe ve yardıma ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.

Okul Müdürü Halil Doğan ise, "Okulumuza böyle güzel bir destek verdikleri ve öğrencilerimizi bu güzel hediyeleriyle destek oldukları için başta İMBK İlköğretim Okulu yöneticileri, öğretmenleri ve velilerine, daha sonra etkinliğe kitap desteği veren TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir şahsında tüm TPAO çalışanlarına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

KARDEŞ OKULLARDAN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 16:45:01
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 17:49:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?