1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kastamonu tayinine tepki

Adıyaman'ın Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan'ın Kastamonu'ya tayininin çıkması, Eğitim-Bir-Sen Besni ilçe temsilciliği tarafından protesto edildi.


Besni Culfa Parkı önünde yapılan basın açıklamasında Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan'ın ilçede eğitim alanında önemli hizmetler yaptığı belirtilerek, karar protesto edildi.

Eğitim-Bir-Sen Besni İlçe Temsilcisi Mehmet Başçobanlar tarafından okunan basın açıklamasına, Adıyaman Temsilcisi Gafari İzci ve sendika üyeleri katıldı.

Başçobanlar, "İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan'a yapılan haksızlık Besni'ye ve eğitim çalışanlarına yapılmıştır. Gönderilmesi yanlış bir karardır ve uygulanmaması gerekmektedir. Besni Eğitim Bir-Sen temsilciliği olarak yüzlerce eğitim çalışanlarımızla birlikte Cevdet Arslan'ın görevine iade edilmesi gerektiğine inanıyor ve bu konuda girişimde bulunacağımızı duyuruyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 16:06:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gül IP: 85.104.247.xxx Tarih : 3.05.2008 16:04:36

bu devir iyi ve dürüst insanların devri değil iyi olan gönderilir ama şuda var dogrusu söyleyen dokuz köyden kovulur gidecek onuncu köyde vardır