6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Kavga ihbara takıldı

KAVGA ETMEK İÇİN TOPLANAN GRUP POLİSİ GÖRÜNCE KAÇTI

Adıyaman'da kız meselesi nedeniyle kavga etmek üzere toplanan bir grup polis ekiplerini görünce kaçmaya başladı. Kaçan grup üyelerinden biri üzerindeki silahı otomobil altına attı.

Edinilen bilgiye göre bir grup genç, Eskisaray Mahallesi Mimar Sinan Kültür Parkı yanında başka bir grup ile kavga etmek için toplandı. Parkın yanında bekleyen kalabalık grubun durumundan şüphelenen duyarlı bir vatandaş durumu Alo 155 Polis İmdat hattını arayarak, Emniyet'e bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri olay yerinde 8 kişi oldukları öğrenilen grubu gördü. Polis ekiplerinin kendilerine doğru yaklaştığını gören grup üyeleri kaçmaya başladı. Kaçan şahısları yakalamak üzere olay yerine takviye ekip istenirken, ekipler mahalle girişlerini tutarak şahısları yakalama çalışması başlattı. Farklı yönlere kaçan şahıslar polis ekiplerince yakalanırken, yine bir ihbarı değerlendiren ekipler bir şahsın üzerinde silah olduğunu öğrendi.

Yakalanan şahıslar üzerinde silah olmadığını tespit eden polis ekipleri, olay yerinde silahı arama başladı. Bu arada şahıslar ekip araçlarına bindirilerek, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Şahıslar kavga için toplandıklarını kabul ederken, karşı grubun olay yerine gelmediğini ve üzerlerinde ki silahı kavga amacıyla getirmediklerini ifade ettiler. Arama çalışmalarında olay mahalli didik didik aranırken, 6.35 mm'lik tabanca bir otomobil altına bulundu. Kovalamaca ve silah arama çalışmalarını mahalle sakinleri ve çevredeki vatandaşlar meraklı gözlerle izledi. Silah Emniyet güçlerince otomobil altından çıkartılırken, asayiş ekipleri silah üzerinde inceleme başlatarak, rapor tuttu. Ruhsatsız olduğu iddia edilen silaha el konulduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAVGA ETMEK İÇİN TOPLANAN GRUP POLİSİ GÖRÜNCE KAÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 12:29:02
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 12:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?