6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Kavşaklar çiçeklerle süsleniyor

KAVŞAKLAR ÇİÇEKLERLE SÜSLENİYOR

Adıyaman Belediyesi tarafından şehir merkezinde sürdürülen yeşillendirilme çalışmaları kapsamında, kavşaklara yaz mevsimine özgü mevsimlik çiçekler ekiliyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalar çerçevesinde, Filistin Caddesi dahil bütün kavşaklara petunya ve karagöz çeşitlerinden oluşan 10 bin adet çiçek ekiliyor. Ekim çalışmaları sürdürülen sarı, beyaz, mor ve turuncu rengindeki çiçekler, şehrin estetiğine ayrı bir hava katıyor.

Seçildikleri günden itibaren hizmetin en güzelini sunmak için çaba harcadıklarına vurgu yapan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Şehir merkezinde yaptığımız bitki çalışmaları neticesinde her taraf yeşile büründü. Sıcak havaların başladığı şu günlerde ise başta Filistin Caddesi olmak üzere tüm kavşaklara mevsime özgü çeşitli çiçekler ekiyoruz. Çalışmalarımız neticelenince çiçeklerle süslenen alanlar, daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak" dedi.

KAVŞAKLAR ÇİÇEKLERLE SÜSLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 19:45:00
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 22:37:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turgay gökay IP: 88.248.12.xxx Tarih : 24.05.2010 15:06:39

bol bol çiçek ekin çim ekin memleket siz çiçek ektikçe kalkınacak.bi sonraki seçimlerde size ne yaptılar diye sorma gafletinde olanlara: memleketi çiçek gibi yaptık dersiniz.