1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kaybolan kardeşler Malatya'dan çıktı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, 5 gün önce kayboldukları bildirilen Nurettin (15) ile kardeşi Cuma Bağlantı (9) Malatya'da bulundu.
Alınan bilgiye göre, Bağlantı ailesinin evden ayrılarak bir daha geri dönmeyen çocuklarının durumunu polise ve jandarmaya bildirmesi üzerine bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

Aramalar sonucu Malatya'da görülen iki kardeş, buradan akrabalarının bulunduğu Doğanşehir ilçesine getirildi, ardından da Gölbaşı'na götürülerek aileye teslim edildi.

Sağlık durumları iyi olan çocukların, bulunduktan sonra polise ve akrabalarına, ''Babamızın tanıdığı bir iş yerinden bir miktar para aldık ve bu parayla da Malatya'ya gezmeye gittik'' dedikleri öğrenildi.

Çocuklarına kavuşan baba Vakkas Bağlantı ile anne Fatoş Bağlantı, ''Sıkıntılı günler geçirdik, ancak sonunda çocuklarımıza kavuştuk. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, bu arada bizlere yardımcı olan polislerimize ve jandarmaya teşekkür ediyoruz'' dediler.

Gölbaşı'nda yaşayan Bağlantı ailesi, 29 Mayıs 2008'de İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına başvurarak, çocuklarının kaybolduğunu bildirmiş, ayrıca el ilanları bastırarak aramaya başlamıştı.

...
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 20:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?