7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Kayıp balıkçının cesedi bulundu

KAYIP BALIKÇININ CESEDİNE ULAŞILDI

Adıyaman'da üç gün önce Gölbaşı Gölü'nde kayığın alabora olması sonucu kaybolan balıkçının cesedine üç günün sonunda ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı ilçesinde gece geç saatlerde içki içtikten sonra Gölbaşı Gölü'nde balık tutmak isteyen üç kişiden birisi boğularak hayatını kaybetti.

Recep İrendeli (44) ve arkadaşları Akın Akan ve Sezai Çetiner içki içtikten sonra balık yemek için gölde balık tutmaya karar verdiler.

Gölde bulunan üç adet torun ikisini kontrol ettikten sonra üçüncü toru kontrol ederken kayığın alabora olması sonucu üç kişi göle düştü. Recep İrendeli ve arkadaşları Akın Akan ve Sezai Çetiner yüzerek kıyıya çıkmaya çalıştı.

Akın Akan ve Sezai Çetiner yüzerek kıyıya ulaşmayı başardı fakat Recep İrendeli gölde kayboldu. Üç günden beri aranan kayıp şahsın cesedine üç günün sonunda ulaşıldı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'nin dalgıç ekipleri ve kayıp şahsın yakınları tarafından sürdürülen arama çalışmaları son buldu. Üç gün sonra ulaşılan ceset kıyıya çıkartıldı.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı gerekli incelemeyi yaptıktan sonra otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYIP BALIKÇININ CESEDİNE ULAŞILDI
 
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 14:51:03
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 15:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?