6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Kayıp çocuk kalmadı

ADIYAMAN'DA KAYBOLAN TÜM ÇOCUKLAR BULUNDU

Adıyaman Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, 2009 yılı içersinde ailelerin kayıp müracaatında bulunduğu 123 çocuğun, hepsinin aynı yıl içersinde bulunduğunu söyledi.

Son günlerde gündemden düşmeyen kayıp çocuklarla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Adıyaman'da ki kayıp çocukların başlarına bir iş gelmeden sağ salim bulunarak teslim edildiğini vurguladı. 2009 yılı içerisinde 123 çocuğun kaybolduğunu belirten Mehmet Bilici, "Kaybolan bu çocuklar kısa sürede bulundu. Bu çocuklardan 23 tanesi Sosyal Hizmetlere bağlı kurumlara teslim edilirken, 100'ü ise ailelerine sağ salim teslim edildi" dedi.

Adıyaman'da ki kayıp olarak kayıtlara geçen çocukların kaçırılma olmadığının altını çizen Bilici, "Bu çocuklar kaçırılmadan dolayı değil, kendilerinin kaçtığı ortaya çıktı. Aileleriyle ya da çevresiyle sorun yaşadıkları gerekçesiyle kaçan çocuklardan oluşuyor. Herhangi bir mafya, örgüt ya da bir oluşumun kaçırdığı çocuklardan oluşmuyor. Bütün çocukların sağ salim ailelerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 16:38:04
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 23:31:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?