1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kaymakama Eğitim Bir-Sen'den destek

Eğitim Bir-Sen Besni ilçe temsilciliği Besni Kaymakamı Hulusi Şahin'e, eğitime verdiği desteklerden dolayı şükran plaketi verdi.

Eğitim Bir-Sen Sendikası Besni Şube Temsilcisi Başçobanlar, Sekreter İbrahim Yağcı ve Eğitim Sekreteri İrfan Yıldız'dan oluşan heyet Kaymakam Hulusi Şahin'i makamında ziyaret etti. Ömer Başçobanlar ve beraberindekiler, Kaymakam Hulusi Şahin'e eğitime yapmış olduğu katkı ve çabalarından dolayı eğitim sendikası olarak teşekkür ederek, şükran plaketi takdim etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Kaymakam Şahin, plaket için sendika yöneticilerine teşekkür ederek, "Besni'de göreve başladığı günden itibaren gelişimin ve değişimin olmazsa olmazı eğitime büyük önem verdim. 2007 yılında ilçemizde yoğun olarak devam eden eğitim çalışmalarımızla okullarımıza 48 ek derslik, Temel Eğitimi Destekleme Projesi kapsamında da 10 derslik kazandırıldı. Adıyaman Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden 8 dersliğin yapımı da bitme aşamasındadır. TOKİ tarafından yaptırılan 32 derslikli lise binasının inşaatı devam ediyor. Bu dersliklerle birlikte 66 olan derslik sayısı 98'e çıkacaktır. Yine 2008-2009 eğitim-öğretim yılında birleştirilmiş sınıflı okullardaki 4. ve 5. sınıflar taşıma kapsamına alınarak ikili eğitimin bitirilmesini planlıyoruz. Ayrıca ilçemizde ortaöğrenim gören kızlarımıza ait bir yurt bulunmuyor. Bu ilçemiz için çok önemli bir ihtiyaç. Kız yurdu yapmak için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Sendika yöneticileri ise, eğitime yapılan her yatırımın insanların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğini ifade ederek, çalışmalarda başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2008 Cumartesi 16:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?