2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Kaymakama muay-thai eldiveni hediye

Gölbaşı ilçesinde düzenlenen muay-thai bölge şampiyonasında dereceye giren Besnili sporcular ilçe Kaymakamı Hulusi Şahin'e kıyafet ve eldiven hediye etti.

Şampiyonada dereceye giren ve bölgeler arası Türkiye seçmelerine gitmeye hak kazanan Besnili sporcular Besni Kaymakamı Hulusi Şahin'i ziyaret etti. Sporcular muay-thai kıyafeti ve eldivenini kaymakama hediye etti. Sporcularla birlikte, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Fethi Siner, Antrenör Serdar Meşen ve Antrenör Hamit Yılmaz'da ziyarette hazır bulundu.

Hulusi Şahin, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, hediyelerden dolayı teşekkür etti. Şahin, sporcuların bölgeler arası Türkiye seçmelerinde de dereceye gireceklerine inandığını söyledi.

Antrenör Serdar Meşen ise kaymakamlık ve belediyenin maddi destekleriyle yarışmalara katıldıklarını, sporcuların daha iyi dereceler elde edeceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 18:16:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan tezerdi IP: 85.106.229.xxx Tarih : 27.02.2008 21:13:24

Anlamadığımız o kadar çok şey varki birileri gider yarışma yapar başarılı olur ve gelir birilerine hediye verir. Başarılı olanamı hediye verilir yoksa başarılı olanların bulunduğu yerde ki önderleremi??? Ben bir Öğrenci velisi olarak çocuklarımın okul içerisinde getirmiş oldukları başarılarından dolayı onları kutlamam ve onların başarısının devamını getirmeleri için ödüllendirmem gerektiğini düşünüyorum. Ama çocuklarımın başarısından dolayı bana bir şeylerin hediye edilmesini hiçte uygun bulmuyorum. Eğer bu yorumu yayınlamıyorsanız niye yorum bölümü hazırlıyorsunuz. Sizlere başarılar diliyorum