1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kaymakamdan şehit ailelerine iftar

Adıyaman Gölbaşı ilçe Kaymakamı Bünyamin Yıldız, şehit ailelerine iftar yemeği verdi.

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu'nda verilen iftar yemeğine Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Şevket Köse, Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Tut Kaymakamı Mehmet Aktaş, İl Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Zafer Kocael, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İl Defterdarı Şefik Tongal, Adıyaman Sosyol Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kasım Tekin, Bayındırlık ve İskan
Müdürü Hikmet Kaya, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Demirkol, daire amirleri, müdürler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile basın mensupları katıldı.

Şehit aileleriyle birlikte iftar açmaktan mutluluk duyduğunu belirten Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, "Bu güzel ve kutsal gecede aranızda olmaktan mutluyuz. Zaten Ramazan, iftar programlarının bir özelliği de birlikteliklerin sağlanması, bir araya gelmenin, saygı ve sevginin sağlanmasıdır" dedi.

CHP Adıyaman Milletvekili Şevket Köse: "Bugün burada bu kutsal akşamda birlik ve beraberliğimizi, milli ve manevi değerlerimizi biraz daha pekiştirmek için, biraz daha ileri götürmek için hep bir aradayız. İyi ki bu kutsal günlerimiz var. Bayramın barış ve huzur getirmesini diliyorum. Ne kadar da güzel bir şey burada birlikte olmamız. Bu mübarek günleri birlikte anıyoruz. İşte bu güzel günler bizi birleştiriyor" diye konuştu.

Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız ise: "Ramazanın son günlerinde uzaklardan buraya gelip iftar açmak zor olsa da bütün daire müdürlerimize geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Biz birlikte mutluyuz. Mutluluğu paylaşıyoruz. Aynı masada yemek yiyoruz, aynı düşünceleri paylaşıyoruz" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 14:34:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?