6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Kaza yerinde can pazarı

KAZA YERİNDE CAN PAZARI

Adıyaman Şanlıurfa Karayolu'nda şehirlerarası minibüsün menfezden uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında can pazarı yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Adıyaman istikametine gelen Mehmet Taşkıran yönetimindeki 02 D 0245 plakalı yolcu taşıma minibüsü önünde giden Ömer Ayhan yönetimindeki 02 DA 562 plakalı otomobil Gümüşkaya Köyü'ne dönmek isteyince kaza meydana geldi. Önündeki otomobile çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, minibüsün kontrolünü kaybedince 40. kilometredeki Gümüşkaya yol ayrımındaki menfezden aşağı uçtu. Minibüs menfezden uçarken, otomobil yol kenarındaki levhaya çarptı.

Kazanın meydana gelmesiyle birlikte köylüler kaza yerine gelerek, derede yan yatan minibüsü düzelttiler. Hurdaya dönen minibüsün içersindeki sürücü dahil 14 yolcu köylüler tarafından minibüsten çıkartılmak istendi. Köylü vatandaşlar jandarma ve 112 sağlık ekiplerine bilgi verdi. Yaralıların fazla olmasından dolayı Adıyaman'da ki ambulansların yanı sıra Şanlıurfa'dan da ambulanslar kaza yerine geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerlerde yatan yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra durumu ağır

olanları öncelikli olarak hastanelere kaldırmaya başladı. Kaza yerinde can pazarı yaşanırken ambulanslar yaralıları Adıyaman Devlet Hastanesi, 82. Yıl Devlet Hastanesi ve Şanlıurfa'ya kaldırıldı.

İlk edinilen bilgilere göre yaralılardan Mehmet Tatlı, Nazmiye Çalışkan, Ayten Gözek, Ramazan Yusuf Erdil'in durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenilirken, Yunus Aydın, Osman Şahin, Abdullah Fırat, Melike Teke, İbrahim Piliç, Ayten Tivil, İlhan Kılıç ve Mehmet Taşkıran ile birlikte isimleri öğrenilemeyen iki kişinin hastaneler de tedavileri sürüyor.

Kazayla ilgili olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi alırken, kazaya karışan minibüsün koltuklarının yerinden çıktığı ve hurdaya döndüğü görüldü.

Taksi şoförünün Akıncılar Jandarma Karakolu'na teslim olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAZA YERİNDE CAN PAZARI
KAZA YERİNDE CAN PAZARI
KAZA YERİNDE CAN PAZARI
KAZA YERİNDE CAN PAZARI
KAZA YERİNDE CAN PAZARI
KAZA YERİNDE CAN PAZARI
KAZA YERİNDE CAN PAZARI
KAZA YERİNDE CAN PAZARI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2010 Cumartesi 15:44:05
Güncelleme :26 Aralık 2010 Pazar 00:23:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gokko IP: 78.167.199.xxx Tarih : 28.12.2010 12:24:01

artık rekabet bitmeli araçlarında daha yeni olması dikkate alınarak yeniletme çalışması yapılmakta