1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kedi, aracın motor kısmına girince...

Adıyaman'da bir otomobilin motor kısmına saklanan yavru kedi, kendisini kurtarmak isteyen servis çalışanlarına zor anlar yaşattı. Saklandığı 3 otomobilin de sökülmesine neden olan kedi, uzun süren uğraşların ardından yakalandı.

Otomobilin motor kısmında kedi sesi duyan vatandaş, kediye zarar vermemek için aracını servise getirdi. Kedinin zarar görmeden gizlendiği yerden çıkartılmasını isteyen kişi, otomobilini servise bırakarak ayrıldı.

Otomobilin motor kısmına gizlenen yavru kediyi çıkartmak için çaba sarf eden servis çalışanlarının girişimleri başarısız oldu. Bunun üzerine otomobilin kaporta ve alt kısımları sökülmeye başlandı. Bir süre sonra gizlendiği yerden çıkan yavru kedi, kaçmaya başladı. Görevlilerin kovaladığı yavru kedi galeride bulunan sıfır otomobilin motor kısmına girdi. Bunun üzerine görevliler bu kez, yavru kediyi buradan çıkartmaya çalıştı. Bu otomobilin de alt kısmı söküldü. Buradan da çıkarak kaçmayı başaran kedi, başka bir aracın motor kısmına girdi.

İşlerini bırakarak yavru kediyi kurtarmaya çalışan servis çalışanları, kedinin gizlendiği otomobili söktü. Büyük uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkaran kedi, yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı. Servis çalışanlarını yoran yavru kedi, başka bir otomobilin motor kısmına girmemesi için boş bir araziye bırakıldı.

Servis Müdürü Abdurrahman Taştan, yavru kedinin kendilerini çok uğraştırdığını ve kedinin zarar görmemesi için titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 17:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?