6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Kendisini ihbar eden kapıcıyı vurdu

Adıyaman'da daha önce de sabıkası bulunan genç şahıs, hırsızlık için girdiği apartmanda kendisini ihbar eden kapıcıya cezaevinden çıktıktan sonra kurşun yağdırdı.

Olay, Turgut Reis Mahallesi 112 Sokak'ta bulunan Öztürk Apartmanı önünde saat 20.30 sularında meydana geldi. Geçtiğimiz yıl olayın meydana geldiği apartmana hırsızlık yapmak için giren İsmail Hakkı B. isimli şahsın, kapıcı Orhan Çetinkaya tarafından polise ihbar edilerek suçüstü yakalandığı ve şahsın tutuklanarak cezaevine konulduğu öğrenildi.

Yaşanan bu olayın ardından kapıcı Orhan Çetinkaya'ya kin güden şahıs, cezaevinden çıktıktan sonra 2 çocuk babası Orhan Çetinkaya'yı arayarak apartman kapısının önüne çıkmasını söyledi. Ayağında terlik, elinde çay bardağı ile dışarı çıkan kapıcı Orhan Çetinkaya'yı görür-görmez 3 el ateş ederek yaralayan şahıs, olay yerinden hızla uzaklaştı. Koluna, ayağına ve akciğerine isabet eden 3 kurşunla yere yığılan 2 çocuk babası Orhan Çetinkaya, olay yerine gelen ambulansla 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan şahıs, saatler süren müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, Çetinkaya'nın katil zanlısı İsmail Hakkı B. isimli şahıs gece saat 00.30 sularında gizlendiği yerden polis ekipleri tarafından çıkarılarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 11:38:03
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 16:06:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?