1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kent Konseyi'nden teşekkür

Adıyaman Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Işıldak ve meclis temsilcileri Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ı ziyaret ederek, Adıyaman'a yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Üç yıl Adıyaman'da görev yaptıktan sonra Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak atanan Mustafa Sağlam'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Işıldak ile birlikte, kanaat önderleri, çocuk, gençlik ve kadın meclisinden temsilciler ziyarette hazır bulundu.

Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Işıldak, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ın polis ile vatandaş arasındaki dengeyi çok iyi kurduğunu belirterek, sosyal ve insani değerleri yüksek bir kişiliğe sahip olduğunu vurguladı. Işıldak, Mustafa Sağlam'ın Adıyaman'a çok önemli hizmetler yaptığını dile getirerek, Diyarbakır'da kendisine başarılar diledi.

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ise, kent konseyi meclis temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Adıyaman'da görev yaptığımız süre içersinde çok güzel günlerim geçti. Bunun sebebi ise Adıyamanlıların pozitif enerjileri, güzellikleri ve kadirşinaslıklarıdır. Buradaki bu güzellikler Diyarbakır'da bana misyon yükledi. Orada da güzel hizmetler yapmaya çalışacağız. İnsanız ve mutlaka hatalarımız olmuştur. Adıyamanlılar hakkını helal etsin" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 16:10:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?