6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Kılıçdaroğlu'nun programı belli oldu

KILIÇDAROĞLU'NUN ADIYAMAN PROGRAMI BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adıyaman'da katılacağı mitingin programı belli oldu.

21 Haziran Pazartesi günü Adıyaman'da partisinin düzenleyeceği mitinge katılacak olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Gaziantep'ten Adıyaman'a gelecek. Miting sabahı Gaziantep'ten Adıyaman'a hareket edecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, yol güzergahında ilk önce Gaziantep'in Yavuzeli ilçesine daha sonra Araban ilçesine buradan ise Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine gidecek. Gölbaşı ilçesinde, ilçe halkını selamlayacak olan Kılıçdaroğlu, daha sonra Besni ilçesine giderek burada ilçe halkıyla buluşacak.

Kılıçdaroğlu, ilçe ziyaretlerinin ardından partisinin Adıyaman'da düzenleyeceği mitinge katılacak. Mitingde Adıyaman halkına seslenecek olan Kılıçdaroğlu daha sonra Şanlıurfa GAP Havaalanı'ndan uçakla Ankara'ya hareket edecek.

CHP İl Başkanı Ali Murat Bilgiç, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki ilk mitingini Adıyaman'da yapacağını, fakat miting gününde sınav olduğu için ilk mitingin sınav sonrası Gaziantep'te yapılacağını söyledi. Başkan Bilgiç, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun bölgedeki ikinci mitingini Adıyaman'da düzenleyeceğini belirtti. Ayrıca Başkan Bilgiç, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu Şanlıurfa yol ayrımında karşılayacaklarını ifade etti.

Adıyaman'ın sorunlarını yakından takip eden ve bu sorunlara çözüm önerileri getiren bir genel başkana sahip olduklarını kaydeden İl Başkanı Ali Murat Bilgiç, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun geleceğin başbakanı olacağını ileri sürdü.

KILIÇDAROĞLU'NUN ADIYAMAN PROGRAMI BELLİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 15:58:04
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 20:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?